FC Inter on löytänyt mainion vireen mollivoittoisen alkukauden jälkeen ja pelasi perjantaina jo yhdeksännen perättäisen tappiottoman ottelunsa, kun IFK Mariehamn kaatui Turussa maalein 3-0.

Ihan täyttä kuvaa numerot eivät pelistä kerro. Avausjakso oli tasainen, mutta Inter pääsi paljon jäkipuhetta herättäneestä rangaistuspotkusta johtoon juuri tauon alla. IFK Mariehamnin Patrik Raitasen toinen varoitus ja kentältäpoisto – tämäkin debattia aiheuttanut ratkaisu – käänsi edun toisella jaksolla Interille, joka sen käytti myös hyväkseen.

Voitolla Inter löi vahvasti painetta edellä oleville joukkueille. Turkulaiset ovat edelleen seitsemännellä sijalla, mutta matkaa edellä oleviin FC Hakaan, VPS:aan ja Ilvekseen on enää 2, 3 ja 4 pistettä. Toki Interillä on kilpakumppaneitaan yksi ottelu vähemmän pelaamatta.

IFK Mariehamnille viiden peräkkäinen tappio sen sijaan merkitsee vaaraa luisumisesta putoamistaisteluun.