Venezian virallinen kausi alkoi sunnuntaina mollivoittoisesti. Joukkueen maalitykki ja kapteeni Joel Pohjanpalo seurasi takareisivamman vuoksi Italian cupin ottelua Bresciaa vastaan katsomosta. Jesse Joronen joutui antautumaan ottelussa kolmesti.

Venezian kyyti oli ottelussa kylmää. Brescia voitti pelin 3-1 ja cup päättyi siihen. Ottelun avausmaali syntyi 14. minuutilla, kun Gennaro Borrelli ohitti Jorosen. Toisella jaksolla Brescian Giacomo Olzer teki kaksi osumaa ja Brescia johti jo 3-0. Jay Idzes teki Venezialle kavennuksen loppuhetkillä.

Paras mahdollinen kenraaliharjoitus tämä ei ollut Venezialle ennen Serie A:n alkua. Kausi alkaa 18. elokuuta ottelulla Laziota vastaan vieraskentällä. Joel Pohjanpalo on tämän hetken tietojen mukaan sivussa tuostakin ottelusta.