Evertonin tuskainen kauden alku Valioliigassa sai jatkoa lauantaina, kun joukkue taipui hämmästyttävästi kahden maalin johtoasemasta 2-3-tappioon Bournemouthia vastaan viimeisen kymmenminuuttisen aikana.

Everton näytti jo löytäneen punaisen langan, kun joukkue iski kahdesti lyhyen ajan sisällä toisen jakson alkupuolella ja hallitsi ottelua tämän jälkeen näyttäen jo etenevän kohti varmaa voittoa.

Kaikki muuttui kuitenkin ottelun 86. minuutilla, kun Bournemouthin Antoine Semenyo pääsi kaventamaan. Evertonin hallinnasta ei kavennuksen jälkeen ollut tietoakaan ja Bournemouth käytti kotijoukkueen paniikin maksimaaliseksi hyödykseen tasoittamalla ja pamauttamalla lisäajalla vielä voittomaalin.

Evertonin ainoaksi lohduksi jäivät kauden ensimmäiset tehdyt maalit, mutta joukkueen sijoitus kolmen ottelun jälkeen on tukevasti taulukon pohjalla pisteittä ja maalierolla 2-10.