Elokuussa Ilveksestä Djurgårdeniin siirtynyt Santeri Haarala on saanut hyvin vastuuta uudessa seurassaan ja torstai-iltana Haarala pamautti ensimmäisen osumansa DIF-paidassa.

Djurgården kohtasi rästiottelussa vieraskentällä Häckenin. Maalittoman avausjakson jälkeen DIF sai vaihtojen myötä uutta virtaa kentälle ja 64. minuutilla Haarala pamautti johtomaalin laukomalla pallon suoraan Viktor Berghin syötöstä maalin kattoon.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Huuhkajadebyyttinsä alkukuusta tehnyt Adam Ståhl vapautti Tokmac Nguenin ja tilanne oli jo 0-2. Häcken kavensi lopussa, mutta ei päässyt lähemmäs.

Voitto nosti Djurgårdenin jälleen Allsvenskanin sarjataulukon kakkossijalle ja joukkue taistelee tiukasti ensi kauden eurocup-paikoista. Kärjessä Malmö on karannut jo kahdeksan pisteen päähän, tosin ottelun enemmän pelanneena.