Ranska ja Espanja kohtasivat myöhään perjantai-iltana pelatussa miesten olympiafinaalissa. Ottelussa ei peruuteltu, vaan mätettiin jo varsinaisella peliajalla kuusi maalia ja Espanja käänsi ottelun lopulta voitokseen jatko-ottelussa maalein 5-3.

Ranska meni finaalissa johtoon jo reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen, mutta Espanja tarvitsi vain reilun kymmenminuuttisen kääntääkseen pelin ja johti puolen tunnin kohdalla jo 3-1.

Näissä numeroissa edettiin pitkään ja Espanja näytti olevan matkalla voittoon. Ranska tuli kuitenkin lopussa, iski kavennuksen ja lisäajan kolmannella minuutilla tasoituksen rangaistuspotkusta.

Jatko-ottelussa Espanjan sankariksi nousi vaihtomies Sergio Camello, joka vei maansa ensin uudelleen johtoon ja pamautti aivan loppuhetkillä vielä viimeisen niitin ja sammutti Ranskan toiveet noususta vielä kerran tasoihin.