Copa Américan alkulohko B saatiin päätökseen maanantain vastaisena yönä. Venezuela eteni jatkoon puhtaalla pelillä ja toisen jatkopaikan nappasi Ecuador niukasti ennen Meksikoa.

Jo aiemmin jatkopaikkansa varmistanut Venezuela ei jättänyt lohkojumboksi jääneelle Jamaikalle mahdollisuuksia, vaan latoi taululle numerot 3-0. Vielä tauolle mentiin maaleitta, mutta toisella jaksolla Venezuela siirtyi Eduard Bellon ja Salomon Rodonin maaleilla nopeassa tahdissa kahden maalin johtoon ja Eric Ramirez sinetöi loppuminuuteilla voiton.

Venezuela teki samalla historiaa, sillä maa ei ole koskaan aiemmin selvittänyt Copan alkulohkoa pistementyksittä.

Meksiko ja Ecuador jäivät keskinäisessä ottelussaan maaleitta ja tämä riitti Ecuadorille lohkon kakkossijaan maalieron turvin.

Puolivälierissä Ecuador kohtaa Argentiinan ja Venezuela saa vastaansa Kanadan.