Suurin toivein Copa Américan kotikisoihinsa lähtenyt USA koki pahan takaiskun, kun joukkue hävisi toisessa pelissään Panamalle. Panama voitti 2-1, pitkälti sen vuoksi, että toisen polven pelaaja Timothy Weah lensi jo ottelun alkuvaiheessa suihkuun.

Weah löi vastustajan pelaajaa sillä seurauksella, että käännyttiin VAR-osaston puoleen, todettiin lyönnin tapahtuneen ja erotuomarin käsi kävi perstaskulla. Weah ulos 18. minuutilla. Tästä huolimatta USA meni ottelussa johtoon Folarun Balagunin maalilla. Panaman Cesar Blackman tasoitti vielä ensimmäisellä jaksolla ja Jose Fajardo teki voittomaalin 83. minuutilla.

Lohkon C toisessa ottelussa Uruguay voitti odotetusti Bolivian. Ottelusta tuli yksipuolinen, sillä Uruguay voitti maalein 5-0. Joukkueen maalintekijöinä kunnostautuivat Facundo Pellistri, Darwin Nunez, Maximiliano Araujo, Federico Valverde sekä Rodrigo Bentancur eli suuret tähdet olivat vireessä.

Lohkon tilanne ennen viimeistä kierrosta on seuraava: Uruguay johtaa napattuaan kaksi voittoa, USA ja Panama ovat kolmessa pisteessä ja Bolivia nollilla. Viimeisessä ottelussa USA kohtaa lohkon ennakkosuosikki Uruguayn ja Panama heikon Bolivian, joten isäntämaa USA:n tilanne on todella tukala.