Kanada on edennyt Copa Américan välieriin kukistettuaan perjantain ja lauantain välisenä yönä Venezuelan.

Ottelu oli ennakko-odotusten mukaisesti tasainen. Kanada meni ottelussa 1-0 johtoon Jacob Shaffelburgin 13. minuutilla tulleella osumalla. Venezuela tasoitti toisella jaksolla, kun Salomon Rondon teki osuman.

Nämä jäivät ainoiksi maaleiksi peliajalla ja ratkaisu jouduttiin hakemaan ensimmäisen puolivälierän tavoin rankkareilta. Niissä Kanada oli parempi ja paikka neljän parhaan joukkoon sinetöityi.

Välierässä Kanada kohtaa turnauksen ennakkosuosikki Argentiinan. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ratkaistaan kaksi muuta välieräjoukkuetta, kun Kolumbia kohtaa Panaman ja puolivälierien herkkupalassa Brasilia ja Uruguay ratkaisevat jatkopaikan.