Copa Américan A-lohko pelattiin loppuun lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ilman vaivojaan hoitanutta Lionel Messiä pelannut Argentiina hoiti alkulohkonsa tyylillä voittamalla jo kolmannen kerran. Nyt kaatui Peru 2-0.

Lautaro Martinez oli Argentiinan tehomies. Hän teki joukkueensa molemmat osumat – ensimmäinen syntyi 47. minuutilla ja ratkaiseva maali 86. minuutilla. Perulle tappio oli katkera, sillä sen myötä Perun Copa päättyi tähän.

Toisessa ottelussa Kanada ja Chile pelasivat maalittoman tasapelin. Tämä sopi Kanadalle mainiosti, sillä tasapelin turvin joukkue meni jatkopeleihin. Chile sen sijaan jäi alkulohkoon: joukkueessa on meneillään vahva uudelleenrakennus, joka ei ole vielä näkynyt tuloksissa.

Copan suurin ennakkosuosikki Argentiina vei A-lohkon maksimeilla: kolme peliä, kolme voittoa ja maaliero 5-0.