Tiistaina ratkesi kolme uutta joukkuetta tämän kauden Mestarien liigaan. Yksi kolmesta oli Sparta Praha, jonka avainpelaajiin kuuluu Kaan Kairinen ja valmennustiimiin Tim Sparv.

Sparta pääsi kotiotteluunsa hyvistä asemista, sillä joukkue oli voittanut viikko sitten Malmö FF:n vieraissa maalein 2-0. Tasaisessa ottelussa Prahassa kumpikin sai ensimmäisellä jaksolla rangaistuspotkun, mutta kumpikin epäonnistui menemään johtoon. Toisella jaksolla Sparta teki kaksi maalia ja marssi vuosien tauon jälkeen Euroopan kilpailuista arvostetuimpaan, Mestarien liigaan.

Kaan Kairinen uurasti tyylikkäästi Spartan keskikentällä ja pääsi kerran kokeilemaan vapaapotkusta: pallo kolahti ristikkoon ja kimposi takaisin peliin. Tim Sparv oli mukana valmennustiimissä johtamassa joukkuettaan varsinaiseen Mestarien liigaan.

Mestarien liigaan menivät myös Young Boys Sveitsistä, joka kukisti Galatasarayn sekä Salzburg, joka pudotti jatkosta Dynamo Kyivin.

Loput karsintojen kautta etenevät joukkueet tämän kauden uusittuun Mestarien liigaan selviävät keskiviikkona.