Atlético Madrid ja Real Madrid tasasivat pisteet sunnuntain La Ligan derbyssä maalein 1-1 ja jatkavat molemmat tappioitta. Dramatiikkaa ottelusta ei puuttunut.

Avausjakso ei kovin paljoa tarjonnut, mutta Eder Militaon vietyä Real Madridin johtoon reilun tunnin pelin jälkeen alkoi tapahtua. Real-maalivahti Thibault Courtois valitti erotuomaristolle Atleti-fanien heittävän erilaisia esineitä kentälle. Faneja pyrittiin rauhoittamaan monin keinoin, mutta erotuomaristo päätti määrätä joukkueet pukukoppiin ja ottelu oli keskeytyksissä parikymmentä minuuttia.

Kun peliä päästiin jatkamaan, Atlético haki vimmatusti tasoitusta ja lopulta onnistui lisäajan viidennellä minuutilla. Vaihtomies Angel Correan osuma liputettiin ensin paitsioksi, mutta VAR-tarkastus osoitti argentiinalaisen olleen linjan oikealla puolella ja osuma hyväksyttiin.

Vielä lisäajan yhdeksännellä minuutilla VAR kääntyi Atléticoa vastaan, kun Marcos Llorenten saama keltainen kortti kääntyi tarkistuksen jälkeen punaiseksi. Maaleja ei kuitenkaan enempää nähty.