Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki ei ole pystynyt pelaamaan Minnesotan miehistössä maajoukkuepelien jälkeen. Pukki ei ollut vieläkään kokoonpanossa, kun Minnesota kärsi 0-1 tappion Austinille Yhdysvaltain MLS-sarjassa.

Pukin poissaolon syyksi on kerrottu polvivamma, mutta vamman vakavuudesta ei ole tietoja tihkunut. Kausi ei ennen loukkaantumistakaan ole mennyt suunnitelmien mukaan, sillä maaleja on syntynyt kauden aikana vain kaksi. Mutta juuri nyt Minnesota tarvitsisi kokenutta hyökkääjäänsä, sillä Minnesotan vahva alkukausi on kääntymässä mollivoittoiseksi.

Minnesotan Robin Lod pelasi koko ottelun ja vastapuolella Leo Väisänen ja Alexander Ring kirjasivat pelissä täydet minuutit.

Muissa MLS:n ”suomalaisotteluissa” Jere Urosen Charlotte voitti 2-0 Philadelphian vieraskentällä. Uronen pelasi koko ottelun. Montrealin loukkaantumisistaan toipunut Lassi Lappalainen pelasi toisen puoliajan, kun Montreal hävisi Coloradolle. Matti Peltola pelasi myös koko ottelun, kun Washington kärsi tappion Houstonille kotikentällään.