Huuhkajat taipui Nations Leaguessa Helsingin Olympiastadionilla 1-3 -tappioon Englannille.

Suomen peli-ilme oli hyvä, mutta se ei auttanut armottoman vierasjoukkueen kynsissä. Maailmantähdet osoittivat, että maalipaikan tullessa verkko heiluu tehokkaasti.

Suomella oli avauspuoliajalla monta hyvää tilannetta, mutta niin vain Englannin Jack Grealish oli ainoa, joka sai nimensä maalitilastoon.

Toisella puoliajalla Englanti ryhdistäytyi ja Suomen paikat olivat kortilla. Trent Alexander-Arnold komealla vaparillaan ja Declan Rice maalinedustatuikkauksellaan veivät Englannin jo kolmen maalin karkumatkalle. Arttu Hoskosen pusku kulmapotkusta kolme minuuttia ennen täyttä aikaa oli laiha lohtu.

Huuhkajat ovat edelleen ilman pisteitä Nations Leaguessa, kun neljä peliä on pelattu. Mahdollisuuksia pistetilin kartuttamiseen on enää kaksi, marraskuussa Irlantia vastaan vieraissa ja Kreikkaa vastaan Olympiastadionilla.