Copa Américan lohko D:ssä pelattiin toiset ottelut perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kolumbia voitti Costa Rican 3-0 ja selvitti tiensä jatkopeleihin. Brasilia puolestaan sai hanat auki maalittoman avausottelun jälkeen ja kukisti Paraguayn 4-1.

Kolumbian avausmaalin teki Luis Diaz pilkulta 31. minuutilla. Toisella jaksolla Kolumbia iski vielä kahdesti: ensin Davinson Sanchez teki 2-0 ja loppunumerot viimeisteli Jhon Cordoba. Lopputulos 3-0 tarkoitti kahta asiaa. Kolumbia jatkaa, Paraguay ei.

Brasilian kirkkain tähti Vinicious jr oli vireessä, kun Brasilia otti turnauksen ensimmäisen voittonsa. Real Madridin supertähti teki joukkueensa avausmaalin 35. minuutilla. Savio tuplasi johdon 43. minuutilla ja Vini jr iski toisen kerran, kun avausjaksoa oli pelattu 45+5 minuuttia. Toisella jaksolla Omar Alderete kavensi, mutta loppuluvut 4-1 syntyivät Lucas Paquetan toimesta rangaistuspotkusta.

Kolumbia ja Brasilia pelaavat kolmannessa ottelussa lohkovoitosta – ja vielä teoreettisesti Brasilian jatkopaikasta. Lohkon D kaksi viimeistä, Costa Rica ja Paraguay, kohtaavat omassa ottelussaan. Costa Ricalla on vielä sauma jatkoon, mutta se vaatisi murskavoittoa ja Brasilian tappiota.