Torstai-iltana Bolt Arenalla HJK:n kotiyleisö oli ottelun varsinaisen peliajan päättyessä jo lähes epätoivoisissa tunnelmissa. Lisäajan minuutit muuttivat kuitenkin kaiken. HJK nousi tappioasemasta voittoon KÍ Klaksvíkia vastaan ja eteni Konferenssiliigan liigavaiheeseen.

Konferenssiliigan playoff-kierroksen avausosa Torshavnissa oli päättynyt maalein 2-2 ja HJK pääsi hakemaan jatkopaikkaa kotikentällään. Ottelu etenikin lievästi HJK:n hallinnassa, mutta ensimmäistä maalia saatiin odotella aina 57. minuutille ja sen iski vierailija Klaksvík.

HJK pääsi ottelussa miesylivoimalle – aivan kuten avausosassakin – kun pelaamatta oli vielä reilu puoli tuntia. Ylivoimalla HJK haki vahvasti tasoitusta, mutta ilman tulosta. Jos usko oli jo mennä kotiyleisöltä, niin joukkueelta ei mennyt.

Ottelun lisäaika käynnistyi juuri, kun HJK rikkoi kuparisen kulmapotkutilanteesta Diogo Tomasin iskettyä kaivatun tasoituksen. Kotiyleisö ehti jo hetken asennoitua jatko-otteluun, mutta HJK tuli vielä kerran ja joukkueen maalitykiksi kesän siirtonsa jälkeen noussut Lee Erwin ratkaisi ottelun iskemällä HJK:lle todellisen miljoonan euron maalin.

HJK:n kausi jatkuu eurokentillä näin uudistuneessa Konferenssiliigan liigavaiheessa, jossa edessä on kuusi ottelua loppusyksyn aikana ja sen jälkeen vielä mahdollinen jatko uuden vuoden puolella.