Suomalaispelaajien Joel Pohjanpalon ja Jesse Jorosen edustama Venezia FC kärsi tappion perjantai-iltana Serie A:ssa. Hellas Verona oli kotonaan parempi maalein 2-1.

Venezia meni jo toisella minuutilla johtoon Gaetano Oristanion maalilla. Veronan Casper Tengstedt tasoitti vielä avausjaksolla ja lopullinen ratkaisu nähtiin vajaat kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä, kun pallo meni Venezian maaliin Veronan kulmapotkusta Jorosen käsien kautta. Näin voittomaali merkittiin tilastoihin Jorosen omaksi maaliksi.

Pohjanpalo pelasi 73 minuuttia. Venezialla on seitsemästä ottelusta neljä pistettä, ja se on Serie A:ssa toiseksi viimeisenä, kun seitsemän kierros jatkuu viikonloppuna.

Pohjanpalo ja Joronen valittiin ensi viikolla Kansojen liigassa Irlannin ja Englannin kohtaavan A-maajoukkueen kokoonpanoon.