Viikonlopun aikana koko joukko Huuhkaja-pelaajia ja ringissä olevia Huuhkaja-tarjokkaita esiintyi tositoimissa.

Viikonlopun ykkösnimeksi nousi Cracovian Benjamin Källman upottamalla kaksi maalia Jagielloniaa vastaan. Källman valittiin myös Puolan sarjan viikon joukkueeseen. Saksassa Lukas Hradecky oli rangaistuspotkukilpailun sankari, kun Leverkusen voitti Stuttgartin supercupissa. ”Luke” pääsi nostelemaan vuoden kolmatta kannuaan joukkueen kapteenina ja Leverkusen sai varmasti haluamansa alun ennen ensi viikonloppuna alkavaa Bundesliigaa.

Saksassa Robert Ivanovin kausi jatkui synkemmissä merkeissä. Braunschweig hävisi Kakkosbundesliigaottelunsa Magdeburgille 1-3, Ivanov pelasi 79 minuuttia. Maanantaina tuli lähtö Saksan cupista, kun Eintracht Frankfurt kukisti Ivanovin ja kumppanit lukemin 4-1. Ivanov pelasi koko ottelun.

Skotlannissa Topi Keskinen nousi isoon rooliin debyytissään, kun hän teki joukkueensa voittomaalin Queen´s Parkia vastaan liigacupissa. Hän tuli vaihdosta kentälle ja iski yliajalla ottelun ainoan maalin. Richard Jensen oli Aberdeenin penkillä ilman minuutteja. Englannin puolella Ilmari Niskanen ja Exeter kokivat kaksi niukkaa tappiota – Liigacupissa Walsallia vastaan tuli tappio rankkareiden kautta. League Onen ottelussa Exeter hävisi Northamptonille 1-2. Niskanen pelasi molemmissa otteluissa täydet minuutit.

Puolassa Daniel Håkans tuli vaihdosta kentälle puoliajalla, kun Lech Poznan voitti Zaglebien 1-0. Lech Poznan ja Cracovia ovat kahden muun joukkueen tavoin kymmenessä pisteessä ja Puolan liigan jaetulla kärkipaikalla.

Ranskassa Glen Kamara pelasi koko ottelun Rennesin keskikentällä – ja voitokkaasti. Rennes voitti Lyonin maalein 3-0. Sarjatasoa alempana Tuomas Ollila pelasi 78 minuuttia, kun Paris FC voitti Caenin 2-0.

Joel Pohjanpalo paranteli takareisivammaansa Italian Serie A:n sarja-avauksessa eikä kapteeni ollut vielä kentällä. Jesse Joronen oli Venezian maalilla, mutta hän joutui antautumaan kolmesti avausottelussa Laziota vastaan. Lazio voitti ottelun 3-1. Kreikassa Pyry Soiri debytoi Athenasin joukkueessa ja Antti Niemi Volosin valmennusportaassa. Soirille irtosi debyyttiottelusta tasapelipiste, Niemelle tappio Olympiakosia vastaan. Nikolai Alho ei pelannut sarja-avauksessa Asterasin paidassa.

Hollannissa Juho Talvitie pelasi Heraclesin riveissä tappio-ottelussa PSV Eindhovenia vastaan reilun tunnin. Oliver Antman tuli vaihdosta kentälle, kun Go Ahead Eagles hävisi Willem II:lle 0-2. Norjassa Saku Eriksson vartioi Sarpsborgin maalia, kun joukkue pelasi 2-2 tasapelin Haugesundia vastaan. Ruotsin puolella Leo Walta pelasi koko ottelun Siriuksen joukkueessa IFK Göteborgia vastaan maalittomassa ottelussa. Djurgården puolestaan hävisi AIK:lle kotonaan – Miro Tenho tuli puoliajalla vaihtoon ja Rasmus Schüller vaihdettiin kentältä vartti ennen loppua. Uusin Huuhkaja-tarjokas, Adam Ståhl, pelasi koko ottelun. Halmstadin Niilo Mäenpää pelasi kymmenisen minuuttia tappio-ottelussa GAIS:ia vastaan.

Kaan Kairinen huilasi Spartan vaihtopenkillä viikonlopun ottelun, sillä takana oli tärkeä europeli ja niin myös edessä. Kairinen ja joukkueen apuvalmentajiin kuuluva Tim Sparv kohtaavat Malmön keskiviikkona, panoksena paikka Mestarien liigaan. Urho Nissilä on noussut Unkarissa Puskas Akademian avainpelaajien joukkoon – viikonloppuna puhtaalla pelillä sarjassa oleva Puskas voitti MTK:n 1-0 . Mikael Soisalo tuli ottelun lopussa vaihdosta kentälle.