Joel Pohjanpalo teki Serie A-debyyttinsä perjantaina kotiottelussa Torinoa vastaan. Joukkueen kapteeni oli avauskokoonpanossa ja tuli lopulta vaihtoon toisen jakson loppupuolella. Avausmaali jäi vielä odottamaan itseään.

Pohjanpalon ja Jesse Jorosen edustama Venezia ei pystynyt nappaamaan kotipistettä tai pisteitä. Torino voitti ottelun 1-0 ja ratkaisumaalin teki Saul Coco kirvelevästi neljän minuuttia ennen päätösvihellystä. Joronen oli omalla paikallaan Venezian maalilla.

Pohjanpalolle tämä oli jo neljäs pääsarja, jossa hän pelaa. Veikkausliigan lisäksi kokemusta on Bundesliigasta, Turkin liigasta ja nyt Serie A:sta. Lisäksi hän on pelannut Kakkosbundesliigaa peräti neljässä eri seurassa.

Joka tapauksessa illan ottelu oli hyvä uutinen Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervalle. Joel Pohjanpalo palasi kentälle eli hänet tullaan näkemään myös Huuhkajien ensi viikolla kokoontuvassa joukkueessa. Suomi kohtaa Kansojen liigassa Kreikan ja Englannin vieraskentillä.