Venezia koki kovia lauantain Serie A-ottelussa AC Milania vastaan. Milan ratkaisi ottelun jo avausjakson ensimmäisellä puolikkaalla menemällä 4-0 johtoon. Valitettavasti osasyyllinen tähän oli Venezian viime kevään nousun suurin sankari, maalivahti Jesse Joronen.

Joronen päästi helposti sisään Milanin avausmaalin ja aiheutti rangaistuspotkun, jonka myötä Milan meni 3-0 johtoon. Toisella jaksolla Joronen palasi tasollaan ja pitkälti hänen ansiostaan – ja osin Milanin nostettua jalkaa kaasulta – lisämaaleja ei toisella jaksolla tullut.

Vaikeasta iltapuhteesta huolimatta suomalaisittain ottelun alku oli komeaa katsottavaa. Perjantaina 30 vuotta täyttänyt Joel Pohjanpalo johdatti kapteenina Venezian legendaariselle San Sirolle ja Serie A-ottelussa avauksessa oli kaksi suomalaispelaajaa. Ihan jokapäiväistä herkkua tämä ei suomalaisille jalkapallofaneille ole.

Venezian kausi on alkanut vaisusti, joskin odotusten mukaan. Tilillä on yksi tasapelipiste – ja on hyvä muistaa, että se piste tuli nimenomaan Jorosen huippupelastusten ansiosta.