Hollanti oli vahvassa vireessä, kun toiseksi viimeinen neljännesvälierä pelattiin tiistaina. Romania oli oikeastaan täysin aseeton, kun Hollanti vyöryi alusta alkaen kohti maalia. Hollanti oli erittäin vahva, joukkue tarjosi ylivoimaisesti parhaan esityksensä kisoissa.

Hollanti voitti ottelun puhtaasti 3-0. Lukemissa ei ole tippaakaan liikaa – päinvastoin. Lukemat olisivat voineet olla huomattavasti isommatkin. Romania oli käytännössä ilman mitään palaa ottelussa. Pahoja paikkoja ei syntynyt ja vaikutti, että Romania oli jo mestaruutensa saavuttanut pääsemällä ensin kisoihin ja sitten alkulohkosta jatkoon.

Ottelun avausmaali syntyi 30. minuutilla, kun Cody Gakpo teki jälleen osuman. Seuraavaa maalia jouduttiin odottamaan ottelun loppuhetkille, siitä huolimatta, että Hollannilla oli lukuisia tilaisuuksia kasvattaa johtoaan. Vaihdosta kentälle tullut Donyell Malen teki 83. minuutilla 2-0 Gakpon esityöstä ja sama mies iski lukemiksi 3-0 90. minuutilla.

Hollanti jatkaa turnauksessa puolivälieriin. Joukkueelle tulee seuraavaksi vastaan Itävalta-Turkki-ottelun voittaja.