Saksassa pelattiin torstaina Bundesliigan nousukarsinnan ensimmäinen puolisko. Bochum puolusti paikkaansa auringossa, Bundesliigassa, kakkosbundesliigan kolmosta Fortuna Düsseldorfia vastaan. Paikan puolustaminen ei mennyt suunnitelmien mukaan, sillä vierasjoukkue Düsseldorf otti vankan otteen noususta kukistamalla Bochumin maalein 3-0.

Ottelun avausmaali syntyi 13. minuutilla, kun Bochumin hyökkääjä Philipp Hofmann pisti pallon omaan pussiin. Fortunan toisen maalin teki Felix Klaus ottelun 64. minuutilla ja kolmannen Yannick Engelhardt (kuvassa) kahdeksan minuuttia myöhemmin.

Tulos jätti melkoisen vuoren kiivettäväksi Bochumille. Toinen ottelu pelataan sunnuntaina Düsseldorfissa ja Bochumin pitäisi kuroa kolmen maalin etumatka vieraskentällä kiinni. Näyttää hyvin epätodennäköiseltä, joten näillä näkymin Fortuna Düsseldorf pelaa ensi kaudella Bundesliigassa.